avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa judiciara de timbru

Buna ziua,

Doresc sa achit taxa judiciara de timbru in valoare de 20 Lei pentru a depune o plangere la Jud. Mangalia.
Eu am domiciliu in Bucuresti Sector 1 si doream sa stiu daca pot achita ONLINE prin transfer bancar in contul afisat pe site-ul Jud. Mangalia ([ link extern ] )
sau daca trebuie sa achit fizic la Directia de Taxe si Impozite din sectorul 1 Bucuresti catre contul afisat pe site.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2014
Overwhelm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Overwhelm , utilizator 15:20, 27 August 2014
OUG 80/2013 privind taxele judiciare de timbru, Art. 40 (1) "Taxele judiciare de timbru se platesc de debitorul taxei in numerar, prin virament sau in sistem on-line, intr-un cont distinct de venituri al bugetului local "Taxe judiciare de timbru si alte taxe de timbru”, al unitatii administrativ teritoriale in care persoana fizica are domiciliul sau resedinta ori, dupa caz, in care persoana juridica are sediul social"
Puteti achita on line insa trebuie sa transmiteti instantei ordinul de plata, pentru conformitate, dupa ce ati efectuat transferul.
platiti ori direct la Directia de taxe si imozite sau la CEC-urile care incasaza taxe tibru pt sectorul 1, ori la posta prin mandat postal. in ambele cazuri expediati, dupa ce v-ati facut copii pt dvs dupa actele cu pricina, originalul citantei catre mangalia prin scrisoare cu continut declatarat. va mai costa 20 de ei in plus distractia dar aveti certitudinea ca nu va anuleaza cererea ca netimbrata deoarece unele instante, mai ales provincia nu accepta pata taxelor online desi textul de lege e clar cum a spus mai sus colega.
multa bafta!
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde achit taxa judiciara de timbru? dovleacmihaela dovleacmihaela buna seara . azi am primit comunicare ca in termen de 10 zile sa achit taxa jud de timbru pt apel . INTREBARE - unde trebuie sa achit banii pt taxa jud ? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar SAlinusha SAlinusha Bua ziua! In urma unui proces civil am primit o hotarare judecatoreasca si ulterior un titlu de executare silita pentru recuperarea sumei de 1848 lei de la o ... (vezi toată discuția)