avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde achit taxa judiciara de timbru?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde achit taxa judiciara de timbru?

buna seara . azi am primit comunicare ca in termen de 10 zile sa achit taxa jud de timbru pt apel . INTREBARE - unde trebuie sa achit banii pt taxa jud ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:34, 15 Octombrie 2015
La orice oficiu postal din raza sectorului in care locuiti.
Art 40 Oug.80/2013 privind taxele de timbru
(1) Taxele judiciare de timbru se platesc de debitorul taxei in numerar, prin virament sau in sistem on-line, intr-un cont distinct de venituri al bugetului local "Taxe judiciare de timbru si alte taxe de timbru”, al unitatii administrativ teritoriale in care persoana fizica are domiciliul sau resedinta ori, dupa caz, in care persoana juridica are sediul social. Costurile operatiunilor de transfer al sumelor datorate ca taxa judiciara de timbru sunt in sarcina debitorului taxei.
(2) Daca persoana care datoreaza taxa judiciara de timbru nu are nici domiciliul, nici resedinta ori, dupa caz, sediul in Romania, taxa judiciara de timbru se plateste in contul bugetului local al unitatii administrativ teritoriale in care se afla sediul instantei la care se introduce actiunea sau cererea.
.......................................................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa de timbru judiciara crysstianno crysstianno taxa de timbru judiciara se poate plati si online in contul directiei taxe si impozite locale? (vezi toată discuția)
Unde platesc taxa de timbru? latumarian latumarian am facut contestatie la o amenda de circulatie.Nu am oprit la calea ferata si din ;tufis ;a iesit un politist si ma amendat,fara a-mi arata filmarea ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar daniela iosifescu daniela iosifescu Buna ziua! Am domiciliul in Sinaia, o casa cu o curte in comuna Bezdead- care face obiectul unui proces de granituire si dosarul acestui proces la Judecatoria ... (vezi toată discuția)