avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa timbru judiciar

Buna ziua! Am domiciliul in Sinaia, o casa cu o curte in comuna Bezdead- care face obiectul unui proces de granituire si dosarul acestui proces la Judecatoria Pucioasa. Unde platesc taxa de timru judiciar? Secretara judecatoriei imi spune la Primaria Sinaia iar avocatul ma trimite la Primaria Bezdead.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 14:48, 4 Septembrie 2018
Articolul 40
(1) Taxele judiciare de timbru se plătesc de debitorul taxei în numerar, prin virament sau în sistem on-line, într-un cont distinct de venituri al bugetului local "Taxe judiciare de timbru şi alte taxe de timbru", al unităţii administrativ teritoriale în care persoana fizică are domiciliul sau reşedinţa ori, după caz, în care persoana juridică are sediul social.


Costurile operaţiunilor de transfer al sumelor datorate ca taxă judiciară de timbru sunt în sarcina debitorului taxei.
(2) Dacă persoana care datorează taxa judiciară de timbru nu are nici domiciliul, nici reşedinţa ori, după caz, sediul în România, taxa judiciară de timbru se plăteşte în contul bugetului local al unităţii administrativ teritoriale în care se află sediul instanţei la care se introduce acţiunea sau cererea.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa timbru judiciar daniela iosifescu daniela iosifescu Buna ziua! Inteleg din raspunsul anterior ca in situatia in care am domiciliul in Sinaia, dosaqrul la Judecatoria Pucioasa si bunul care face obiectul ... (vezi toată discuția)
Plata taxa de timbru judiciara crysstianno crysstianno taxa de timbru judiciara se poate plati si online in contul directiei taxe si impozite locale? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara timbru davidiri davidiri unde pot plati taxa judiciara de timbru de 20 lei pentru contestarea unei amenzi in bucuresti, daca sunt domiciliat in provincie ? (vezi toată discuția)