avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata taxa de timbru judiciara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata taxa de timbru judiciara

taxa de timbru judiciara se poate plati si online in contul directiei taxe si impozite locale?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 2 Septembrie 2014
Taxa de timbru judiciar nu se plateste in contul administratiei locale, se plateste la trezorerie, banii intra in ,,oala" mare.
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2014
DlGoe, utilizator

Taxele judiciare de timbru constituie integral venituri proprii ale bugetului local.


"Taxele judiciare de timbru se plătesc de debitorul taxei în numerar, prin virament sau în sistem on-line, într-un cont distinct de venituri al bugetului local.
"Taxe judiciare de timbru şi alte taxe de timbru", al unităţii administrativ teritoriale în care persoana fizică are domiciliul sau reşedinţa ori, după caz, în care persoana juridică are sediul social. Costurile operaţiunilor de transfer al sumelor datorate ca taxă judiciară de timbru sunt în sarcina debitorului taxei.
Dacă persoana care datorează taxa judiciară de timbru nu are nici domiciliul,nici reşedinţa ori, după caz, sediul în România, taxa judiciară de timbru se plăteşte în contul bugetului local al unităţii administrativ teritoriale în care se află sediul instanţei la care se introduce acţiunea sau cererea. "
[ link extern ]

[ link extern ]

Puteti plati on line si prin serviciul " ghiseul.ro"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar daniela iosifescu daniela iosifescu Buna ziua! Am domiciliul in Sinaia, o casa cu o curte in comuna Bezdead- care face obiectul unui proces de granituire si dosarul acestui proces la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)
Unde achit taxa judiciara de timbru? dovleacmihaela dovleacmihaela buna seara . azi am primit comunicare ca in termen de 10 zile sa achit taxa jud de timbru pt apel . INTREBARE - unde trebuie sa achit banii pt taxa jud ? (vezi toată discuția)