avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata taxa timbru judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata taxa timbru judiciar

Buna ziua! Inteleg din raspunsul anterior ca in situatia in care am domiciliul in Sinaia, dosaqrul la Judecatoria Pucioasa si bunul care face obiectul procesului in comuna Bezdead platesc taxa la Primaria Sinaia. Avocatul mi-a spus ca trebuie platita la Primaria Bezdead. Cum e corect? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:18, 4 Septembrie 2018
Plata se face la domiciliul debitorului taxei - primaria Sinaia.
Art. 40 alin. 1 - OUG 80/2013 privind taxele judiciare de timbru
Taxele judiciare de timbru se plătesc de debitorul taxei în numerar, prin virament sau în sistem on-line, într-un cont distinct de venituri al bugetului local "Taxe judiciare de timbru și alte taxe de timbru", al unității administrativ teritoriale în care persoana fizică are domiciliul sau reședința ori, după caz, în care persoana juridică are sediul social. Costurile operațiunilor de transfer al sumelor datorate ca taxă judiciară de timbru sunt în sarcina debitorului taxei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxa se achita la domiciliul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar daniela iosifescu daniela iosifescu Buna ziua! Am domiciliul in Sinaia, o casa cu o curte in comuna Bezdead- care face obiectul unui proces de granituire si dosarul acestui proces la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara timbru davidiri davidiri unde pot plati taxa judiciara de timbru de 20 lei pentru contestarea unei amenzi in bucuresti, daca sunt domiciliat in provincie ? (vezi toată discuția)
Plata taxa timbru. dacă unei instituții publice (persoana juridica) ... olivia stoicescu olivia stoicescu Plata taxa timbru. Dacă unei instituții publice (persoana juridica) cu sediul în Argeș i se pune în vedere, de către ICCJ sa plătească o taxa de ... (vezi toată discuția)