avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate solicita si elibera pe e-mail (deci in regim ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate solicita si elibera pe e-mail (deci in regim online) ...

Se poate solicita si elibera pe e-mail (deci in regim online) un certificat de grefa de la judecatorie? Plata taxei de timbru s-a facut pe ghiseul.ro si se ataseaza cererii trimise online. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gyandy , utilizator 15:57, 5 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul este negativ ,certificatul primit tb sa fie in original.In functie de instanta se poste face eventual cererea online si comunicat prin posta,trebuie sa va interesati la.registratura instantei respective.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc. O sa trimit cererea pe e-mail -ul judecatoriei,am platit pe ghiseul.ro si o sa completez in cerere ca solicit ridicarea personal de la registratura judecatorie. Daca imi permiteti o intrebare: sunt 3 intimati diferiti....trebuiesc 3 certificate de grefa diferite (normal cu 3 taxe de timbru) sau toti 3 intimatii enumerati pe cerere ? .....si daca mai vreau sa depun certificat de grefa la o institutie (care nu este intimata in proces dar are legatura indirecta) pot solicita ? Cu respect
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cuprinsul certificatului apar: nr de dosar,instanta,numele.partilor si obiectul.cauzei.In mod cert numele celor 3 intimati.apare ,nu cred ca e nevoie de 3 exemplare,un exemplat in plus puteti solicita pt a il depune la institutia respectiva..
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc ptr ajutor. Cu respect deosebit ptr Dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cât timp de la depunerea cererii, se eliberează certificat de grefă de la judecătoria sect. 1 bucurești? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian La cât timp de la depunerea cererii, se eliberează certificat de grefă de la Judecătoria Sect. 1 București? (vezi toată discuția)
Procedura obtinerii unui certificat de grefa allyynnutza allyynnutza buna ziua, imi puteti spune , va rog, care este procedura obtinerii unui certificat de grefa de la judecatorie? Cereri, taxe etc. si daca poate merge o ... (vezi toată discuția)
Petit/certificat de grefa michi michi imi explica si mie cineva intelesul acestor termeni? cum pot obtine certificatul de grefa? Va multumesc (vezi toată discuția)