Se poate solicita si elibera pe e-mail (deci in regim online) un certificat de grefa de la judecatorie? Plata taxei de timbru s-a facut pe ghiseul.ro si se ataseaza cererii trimise online. Multumesc
Raspunsul este negativ ,certificatul primit tb sa fie in original.In functie de instanta se poste face eventual cererea online si comunicat prin posta,trebuie sa va interesati la.registratura instantei respective.
Multumesc. O sa trimit cererea pe e-mail -ul judecatoriei,am platit pe ghiseul.ro si o sa completez in cerere ca solicit ridicarea personal de la registratura judecatorie. Daca imi permiteti o intrebare: sunt 3 intimati diferiti....trebuiesc 3 certificate de grefa diferite (normal cu 3 taxe de timbru) sau toti 3 intimatii enumerati pe cerere ? .....si daca mai vreau sa depun certificat de grefa la o institutie (care nu este intimata in proces dar are legatura indirecta) pot solicita ? Cu respect
In cuprinsul certificatului apar: nr de dosar,instanta,numele.partilor si obiectul.cauzei.In mod cert numele celor 3 intimati.apare ,nu cred ca e nevoie de 3 exemplare,un exemplat in plus puteti solicita pt a il depune la institutia respectiva..