avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din supermarket. De ce am fost pus să semnez că ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din supermarket. De ce am fost pus să semnez că am fost complice?

Buna, am fost cu prietena mea intr-un hypermarket iar ea a furat un produs cosmetic. Am stiut ca l-a luat dar nu am vazut momentul. Cand am iesit din magazin ne-a oprit un domn de la securitate si ne a spus sa mergem cu el intr o camera. Initial nu am vrut dar el a fost foarte amabil ne-a dus acolo a verificato pe prietena mea a gasit produsul si a spus ca nu va chema politia daca achita produsul. A pus-o sa completeze o foaie prin care si-a recunoscut fapta si m-a pus si pe mn sa semnez pentru ca am fost complice. De asemenea ne-a facut o poza la amandoua pentru baza lor de date. Este normal avand in vedere ca eu nu am luat nimic si nici nu am vazut-o cand l-a luat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Sarah90 , utilizator 14:02, 13 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai, nu este normal, dupa cum vedeti si dvs, data viitoare trebuie sa fiti mai atenta, atat dvs cat si prietena dvs., atat la fapte cat si la prieteni, pentru ca asemenea ocupatii aparent marunte va pot aduce prejudicii mari pe termen lung. Parerea mea este ca pe camera video se vede comportamentul fizic al persoanelor la raft, adica daca se acopera una pe cealalta. In rest, nu stim ce s-a intamplat acolo.
Daca o sa sesizeze politia si o sa fiti citati, precizati in declaratii situatia de fapt.
Daca ati fost sau nu complice e greu de stabilit.
Nu trebuia sa semnat nimic daca nu ati fost complice.
Ea trebuia sa semneze ca sa rezolve amiabil.
mai este ceva ce pot schimba acum? Daca merg la ei. Pe moment am fost foarte speriata si nu am realizat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Momentan nu stiti daca au sesizat sau nu politia, este posibil sa nu fi sesizat si sa scapati.

Alte discuții în legătură

"furt" hypermarket sorin1992 sorin1992 Buna Ziua.Am fost acuzat eu si niste prieteni pe nedrept ca am furat din hypermarket Real si as dori sa stiu, daca, nu am iesit cu nimica din ... (vezi toată discuția)
Bună seara!am furat de câteva ori dintr un hypermarket dar ... jdjdisnfjfjfj jdjdisnfjfjfj Bună seara!Am furat de câteva ori dintr un hypermarket dar doar produse mici de câțiva lei, dar am făcut o de mai multe ori.A fost o singura camera care ... (vezi toată discuția)
Insusire articol din magazin fara intentie ContSters337003 ContSters337003 ieri am intrat intr un magazin altex , m am uitat la niste produse si am plecat fara sa vreau cu un set de baterii in mana, nu in buzunar,chiar nu mi am dat ... (vezi toată discuția)