Buna, am fost cu prietena mea intr-un hypermarket iar ea a furat un produs cosmetic. Am stiut ca l-a luat dar nu am vazut momentul. Cand am iesit din magazin ne-a oprit un domn de la securitate si ne a spus sa mergem cu el intr o camera. Initial nu am vrut dar el a fost foarte amabil ne-a dus acolo a verificato pe prietena mea a gasit produsul si a spus ca nu va chema politia daca achita produsul. A pus-o sa completeze o foaie prin care si-a recunoscut fapta si m-a pus si pe mn sa semnez pentru ca am fost complice. De asemenea ne-a facut o poza la amandoua pentru baza lor de date. Este normal avand in vedere ca eu nu am luat nimic si nici nu am vazut-o cand l-a luat?
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai, nu este normal, dupa cum vedeti si dvs, data viitoare trebuie sa fiti mai atenta, atat dvs cat si prietena dvs., atat la fapte cat si la prieteni, pentru ca asemenea ocupatii aparent marunte va pot aduce prejudicii mari pe termen lung. Parerea mea este ca pe camera video se vede comportamentul fizic al persoanelor la raft, adica daca se acopera una pe cealalta. In rest, nu stim ce s-a intamplat acolo.