avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEMA CU CADASTRU ( HAMARSOL)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEMA CU CADASTRU ( HAMARSOL)

PE TIMPUTI TATAL MEU A MINTIT CA CASA ARE 180 MP SI CURTEA 240 MP, IN REALITATEA CASA ARE 420 MP SI CURTEA ARE 400 MP? EU AM FACUT CERTIFICATUL DE MOSTENITOR DUPA ACTELE TATALUI MEU. CE POT FACE CA SA DEVIN PROPRIETAR PE ADEVARATA SUPRAFATA ?

Alte discuții în legătură

Act proprietate din 1918 shuc shuc Buna dimineata. Vreau sa va expun cat se poate de scurt speta mea, in speranta ca voi primi ceva indrumari spre solutia optima. Deci: In anul 1918, tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire, uzucapiune si expropriere ( situatie deosebit de incurcata) ... gigliola gigliola Mostenire, uzucapiune si expropriere ( situatie deosebit de incurcata) In 1923 , sora bunicului meu cumpara un teren a carui suprafata nu e mentionata in ... (vezi toată discuția)
Mostenire transmisa sub forma de act vanzare cumparare, fara a se mentiona suprafata de teren anla2 anla2 Am mostenit un imobil casa si teren care este in familia mea de peste o suta douazecisicinci ani. Primul este un act de donatie din 1890, al doilea un act de ... (vezi toată discuția)