avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare act administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare act administrativ

Am atacat în contencios un certificat de handicap grav fara asistent personal, valabilitate 1 an (am solicitat anulare act, certificat nou cu valabilitate permanenta cu însoțitor). Urmează expertiză medico-legală, iar următorul termen e in 20 noe. DAR certificatul expira in 14 noembrie. Acțiunea își pierde sau nu obiectul? Mai are rost sau nu expertiza? Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)
Insotitor persoana cu handicap sau asistent persoana cu handicap Costin Cozma Costin Cozma Buna seara! Oricat am incercat sa gasesc prin hatisul asta legislativ nu am reusit sa ma dumiresc: care este diferenta dintre asistentul persoanal al ... (vezi toată discuția)
De la ce medici sunt necesare acte pt a m-a angaja ca asistent personal pt pers cu handicap grav Lucia.T Lucia.T M-am lăsat de servici din Martie 2019 pt a o îngriji pe mama mea care are mai multe afecțiuni medicale inclusiv Parkinson si are nevoie in permanenta de ... (vezi toată discuția)