avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am vreun drept la moștenire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am vreun drept la moștenire?

Părinți mei au avut un apartament iar prin 1992 tatăl meu a murit iar mama mea a vândut apartamentul eu fiind minora,am vreun drept la bani ?va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Baron neda , utilizator 11:25, 13 Octombrie 2017
Buna ziua,
Nu inteleg cum putea vinde apartamentul fara sa dezbata mostenirea.
Daca s-a dezbatut mostenirea atunci cotele au fost:
mama 5/8 din INTREG apartamentul
dumneavoasttra 3/8
Cota dumneavoastra trebuia sa o notifice la banca pana la majorat sau sa explice pe ce a cheltuit-o.
Nu s-a notificat nimic la banca și nici explicație nu are.ce îmi rămâne de făcut?
Buna ziua,
Va puteti adresa instantei dar nu uitati, E MAMA DUMNEAVOASTRA si usor nu i-a fost sa va creasca singura.
Problema e ca nu m-a crescut m-a abandonat
Da mama a trait an concubinaj nu a avut o viata frumoasa

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri terezabt terezabt Buna seara am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra,matusa mea a ramas unicul mostenitor dupa sotul ei decedat in 1998-are certificat de mostenitor .In urma ... (vezi toată discuția)
Mostenire lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie complicata: varul meu a fost casatorit legitim,a avut un copil,iar cand fiul sau a implinit 7 ani au divortat ... (vezi toată discuția)
Mostenire , succesiune ? aurora 13 aurora 13 Buna seara Va relatez in cuvinte cat mai putine problema mea. In anul 2000 sotul meu a avut un accident de masina care i a produs decesul. Am ramas vaduva cu ... (vezi toată discuția)