Pana acum, cei carora li se raspundea in Forum puteau aplauda sau recomanda utilizatorii ale caror raspunsuri le-au folosit. Incepand de astazi, am introdus un alt sistem, care le permite celor care au pus intrebari sa cumpere promovare (30.000 de afisari in Avocatnet.ro) pentru cei care le-au dat raspunsuri utile la intrebari.
Plata promovarii se face prin intermediul sms-ului. Pasii de urmat sunt:
1. alegi pachetul de promovare pe care vrei sa i-l faci cadou celui care ti-a raspuns.
2. scrii un mesaj care va fi trimis celui care ti-a raspuns.
3. parcurgi pasii de plata (confirmi telefonul si plata urmand pasii identificati pe ecran)
4. gata, tocmai ai facut cadou un pachet de promovare pentru utilizatorul care ti-a raspuns util la o intrebare.
E bine, e rau ca am lansat un astfel de sistem? Asteptam parerile voastre. Deocamdata testam piata. Daca e cazul, imbunatatim sau retragem serviciul. ;)
Eu sunt de parere ca nu este nevoie de acest serviciu. De ce trebuie sa facem un cadou celui care ti-a raspuns ? Pentru a premia pe cel care a dat raspunsuri utile sunt suficiente aplauze si recomandari.
In rest, lasati asa cum a functionat pana acum, pe foarte multe persoane am auzit
"ce bine ca avem un site gratuit de consultanta, unde primim raspunsuri corecte, clare si pe intelesul nostru !"
:sorry: Daca am suparat pe cineva imi cer scuze !
Parerea mea este ca ideea este buna, dar prea compicat de pus in practica.
Sunt consultanti care pun foarte mult suflet in raspunsuri, acesta fiind un motiv pentru care consider foarte interesanta ideea.
Ar insemna mult pentru ei.Si eu zic ca ar merita.
Cred ca ar trebui simplificata ,,procedura" pentru a fi cu adevarat eficienta.
Daca exista aceasta posibilitate, evident.
Sunt de acord cu acest tip de promovare, insa ar fi o gresala sa le scoateti incet, incet, pe celelalte. Care vor fi ierarhizarile punctajelor? Vor conta mai mult promovarile platite?
Dar unde scrie ca le vom scoate pe celelalte? Ca sa nr intelegem: avocatnet va pastra, va imbunatati si va dezvolta permanent toate facilitatile gratuite pe care le-am oferit pana acum. Vom continua sa dezvoltam lucruri gratuite in acelasi ritm. Din cand in cand ibsa, ca sa ne putem intretine si noi, vom dezvolta si servicii platite. dar ele nu vor conditiona folosirea avocatnet.ro si nu vor obliga in niciun fel utilizatorii sa plateasca pentru accesarea unor servicii gratuite inainte. Sper ca am fost indeajuns de clar.