avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Promoveaza utilizatorul! - ce inseamna?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Promoveaza utilizatorul! - ce inseamna?

Pana acum, cei carora li se raspundea in Forum puteau aplauda sau recomanda utilizatorii ale caror raspunsuri le-au folosit. Incepand de astazi, am introdus un alt sistem, care le permite celor care au pus intrebari sa cumpere promovare (30.000 de afisari in Avocatnet.ro) pentru cei care le-au dat raspunsuri utile la intrebari.

Plata promovarii se face prin intermediul sms-ului. Pasii de urmat sunt:
1. alegi pachetul de promovare pe care vrei sa i-l faci cadou celui care ti-a raspuns.
2. scrii un mesaj care va fi trimis celui care ti-a raspuns.
3. parcurgi pasii de plata (confirmi telefonul si plata urmand pasii identificati pe ecran)
4. gata, tocmai ai facut cadou un pachet de promovare pentru utilizatorul care ti-a raspuns util la o intrebare.

E bine, e rau ca am lansat un astfel de sistem? Asteptam parerile voastre. Deocamdata testam piata. Daca e cazul, imbunatatim sau retragem serviciul. ;)
Magda Staicu a scris:

romania inedit a scris:

Eu cred ca marea arta a unui avocat , contabil , sau consultant , consta in a scoate banii de la client , si de al constientiza ca solutiile individuale costa bani .

vine in viata fiecarui dintre noi o perioada de maturitate , de incredere in noi insine , cind nu doar banii conteaza ...
vine in viata fiecaruia dintre noi o perioada in care , in memoria sau aminitirea unei persoane care " ne-a pus planul de conturi in mina " trebuie sa facem acelasi lucru ...
vine in viata fiecaruia dintre noi o perioada in care un "multumesc" spus sau nespus , valoreaza enorm ...

:)

vine in viata fiecaruia dintre noi momentul cand descoperim ca mentalitatea noastra de a trai civilizat incepe sa dea roade pe un teren, pana mai deunazi, demoralizant de arid. :vishenka:
elga50 a scris:

Magda Staicu a scris:

romania inedit a scris:

Eu cred ca marea arta a unui avocat , contabil , sau consultant , consta in a scoate banii de la client , si de al constientiza ca solutiile individuale costa bani .

vine in viata fiecarui dintre noi o perioada de maturitate , de incredere in noi insine , cind nu doar banii conteaza ...
vine in viata fiecaruia dintre noi o perioada in care , in memoria sau aminitirea unei persoane care " ne-a pus planul de conturi in mina " trebuie sa facem acelasi lucru ...
vine in viata fiecaruia dintre noi o perioada in care un "multumesc" spus sau nespus , valoreaza enorm ...

:)

vine in viata fiecaruia dintre noi momentul cand descoperim ca mentalitatea noastra de a trai civilizat incepe sa dea roade pe un teren, pana mai deunazi, demoralizant de arid. :vishenka:

Si mai ales sa ne bucuram ca oamenii care isi castiga banii (existenta?) aici apleaca urechea la unii, dezinteresati, ca noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Propuneri modificari regulament cu privire la sanctionarea raspunsurilor eronate ContSters20980 ContSters20980 As vrea sa va supun dezbaterii urmatoarea problema destul de delicata. In ultima vreme au existat numeroare discutii (si implicit multe mesaje sterse) ... (vezi toată discuția)
Cartea de onoare - forumul avocatnet nucu$ nucu$ Nici in subconstient nu a simtit nimeni ca ne cam lipseste un asemenea instrument? Util atat pentru a demonstra (daca mai era nevoie) ca avem reusite, cat si ... (vezi toată discuția)