avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Promoveaza utilizatorul! - ce inseamna?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Promoveaza utilizatorul! - ce inseamna?

Pana acum, cei carora li se raspundea in Forum puteau aplauda sau recomanda utilizatorii ale caror raspunsuri le-au folosit. Incepand de astazi, am introdus un alt sistem, care le permite celor care au pus intrebari sa cumpere promovare (30.000 de afisari in Avocatnet.ro) pentru cei care le-au dat raspunsuri utile la intrebari.

Plata promovarii se face prin intermediul sms-ului. Pasii de urmat sunt:
1. alegi pachetul de promovare pe care vrei sa i-l faci cadou celui care ti-a raspuns.
2. scrii un mesaj care va fi trimis celui care ti-a raspuns.
3. parcurgi pasii de plata (confirmi telefonul si plata urmand pasii identificati pe ecran)
4. gata, tocmai ai facut cadou un pachet de promovare pentru utilizatorul care ti-a raspuns util la o intrebare.

E bine, e rau ca am lansat un astfel de sistem? Asteptam parerile voastre. Deocamdata testam piata. Daca e cazul, imbunatatim sau retragem serviciul. ;)
Primeste un mesaj privat atunci cand se intampla promovarea ;).

Nu doar un consultant poate fi promovat. Si un utilizator care nu este consultant poate fi promovat :)
Ati luat in calcul si micsorarea sumei cu reducerea corespunzatoare a numarului afisarilor ? ;)

Am vazut ca trebuie sa ii trimiti si un mesaj privat , dar ma gandeam ca poate exista si persoane care doresc sa ramana undencouver ! =D>
Daca vor sa ramana undercover, nu e nevoie decat sa promoveze pe cineva fara sa fie logat (adica cel care apasa pe link-ul de promovare sa nu fie logat). Atunci, promovarea se va face sub un titlu anonim.

Am putea reduce numarul de afisari / pretul, inclusiv. Idei?
Multumiri pentru parerile exprimate aici. Am testat serviciul. O sa il retragem deocamdata tocmai pentru ca e clar ca e nevoie sa fie imbunatatit. In viitor, daca va fi lansat in versiune finala, o sa va consultam inainte de lansare.

Multumesc.
Alin Popescu a scris:
Am putea reduce numarul de afisari / pretul, inclusiv. Idei?

Eu mi-am spus deja parerea in aceasta privinta si vad ca de atunci nu au mai fost pareri , dar mai e timp pana deseara !

Alte discuții în legătură

Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Propuneri modificari regulament cu privire la sanctionarea raspunsurilor eronate ContSters20980 ContSters20980 As vrea sa va supun dezbaterii urmatoarea problema destul de delicata. In ultima vreme au existat numeroare discutii (si implicit multe mesaje sterse) ... (vezi toată discuția)
Cartea de onoare - forumul avocatnet nucu$ nucu$ Nici in subconstient nu a simtit nimeni ca ne cam lipseste un asemenea instrument? Util atat pentru a demonstra (daca mai era nevoie) ca avem reusite, cat si ... (vezi toată discuția)