avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Promoveaza utilizatorul! - ce inseamna?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Promoveaza utilizatorul! - ce inseamna?

Pana acum, cei carora li se raspundea in Forum puteau aplauda sau recomanda utilizatorii ale caror raspunsuri le-au folosit. Incepand de astazi, am introdus un alt sistem, care le permite celor care au pus intrebari sa cumpere promovare (30.000 de afisari in Avocatnet.ro) pentru cei care le-au dat raspunsuri utile la intrebari.

Plata promovarii se face prin intermediul sms-ului. Pasii de urmat sunt:
1. alegi pachetul de promovare pe care vrei sa i-l faci cadou celui care ti-a raspuns.
2. scrii un mesaj care va fi trimis celui care ti-a raspuns.
3. parcurgi pasii de plata (confirmi telefonul si plata urmand pasii identificati pe ecran)
4. gata, tocmai ai facut cadou un pachet de promovare pentru utilizatorul care ti-a raspuns util la o intrebare.

E bine, e rau ca am lansat un astfel de sistem? Asteptam parerile voastre. Deocamdata testam piata. Daca e cazul, imbunatatim sau retragem serviciul. ;)
Interesant de vazut daca functioneaza...
Pe de alta parte era placut sa pot sa-mi exprim aprecierea pentru useri/colegi prin aplauze si recomandari iar userii noi din cate mi-am dat seama se orientau dupa acest nivel de apreciere a consultanilor pentru a-i aborda in MP.
Oricum apreciez spiritul inovator, asa ca .. succes!
Tocmai am citit si despre:
[ link extern ]
Sunteti intradevar o echipa de apreciat.

Editat: ops, e placut , acum am observat ca inca mai exista si butonul de recomandare :)
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
Mie mi se pare o chestie foarte interesanta si corecta! In fond utilizatorul nu este obligat sa te promoveze si daca face acest lucru o face ca apreciere a sfaturilor bune primite. Mai ales ca majoritatea consultantilor au apelat la promovare platita , ceea ce inseamna ca ideea de promovare platita nu i-a deranjat , ba dimpotriva! De ce l-ar deranja pe un utilizator sa te promoveze?!
In plus odata cu "aglomerarea" site-ului , intervin si dificultati in gestionarea activitatii ceea ce normal ca presupune costuri mai ridicate de intretinere!
Deci , tot inainte!=D>
Este, in mod evident, o idee excelenta.
Si nici nu este prea complicata "procedura", ca sa-l citez pe domnul Lascoschi.
Important este sa "prinda", este extrem de utila pentru dezvoltarea site-ului.

Gabriela Pintea
Mie mi se pare o idee formidabila !

Daca iti place raspunsul este normal sa oferi o mica atentie pentru acel raspuns , avand in vedere faptul ca o ora de consultanta costa minim 10 lei , asta daca se reduce doar la nivel de buna ziua .

Foarte multi consultanti pun mult suflet in ceea ce fac , iar raspunsurile pe care le dau sunt de mare ajutor asa ca o mica recunoastere ar fi binevenita .

Cam cat o costa 30 000 de afisari ? :)
Da, nu se vor scoate aplauzele sau recomandarile, Grace.

Acum vad ce a scris si Mihai.Sigur ca userul o va face cum va aprecia, in functie de felul in care il ajuta sau nu raspunsul, dar nu aprecierea userului este vitala in fond si la urma urmei.:)

Ideea este buna pentru ca sunt persoane care pun foarte mult suflet in ceea ce priveste raspunsul.De aceea parerea mea este favorabila acestei initiative.

Alte discuții în legătură

Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Propuneri modificari regulament cu privire la sanctionarea raspunsurilor eronate ContSters20980 ContSters20980 As vrea sa va supun dezbaterii urmatoarea problema destul de delicata. In ultima vreme au existat numeroare discutii (si implicit multe mesaje sterse) ... (vezi toată discuția)
Cartea de onoare - forumul avocatnet nucu$ nucu$ Nici in subconstient nu a simtit nimeni ca ne cam lipseste un asemenea instrument? Util atat pentru a demonstra (daca mai era nevoie) ca avem reusite, cat si ... (vezi toată discuția)