Pana acum, cei carora li se raspundea in Forum puteau aplauda sau recomanda utilizatorii ale caror raspunsuri le-au folosit. Incepand de astazi, am introdus un alt sistem, care le permite celor care au pus intrebari sa cumpere promovare (30.000 de afisari in Avocatnet.ro) pentru cei care le-au dat raspunsuri utile la intrebari.
Plata promovarii se face prin intermediul sms-ului. Pasii de urmat sunt:
1. alegi pachetul de promovare pe care vrei sa i-l faci cadou celui care ti-a raspuns.
2. scrii un mesaj care va fi trimis celui care ti-a raspuns.
3. parcurgi pasii de plata (confirmi telefonul si plata urmand pasii identificati pe ecran)
4. gata, tocmai ai facut cadou un pachet de promovare pentru utilizatorul care ti-a raspuns util la o intrebare.
E bine, e rau ca am lansat un astfel de sistem? Asteptam parerile voastre. Deocamdata testam piata. Daca e cazul, imbunatatim sau retragem serviciul. ;)
Orice idee este buna ca este o "idee".
Asa s-au descoperit "solutii care au revolutionat lumea".
Daca este optional (si nu obligatoriu) se va vedea cat de util se va dovedi acest serviciu.
Eu ii dau dreptate lui saamy si sustin cele scrise de ea.
"Pentru a premia pe cel care a dat raspunsuri utile sunt suficiente aplauze si recomandari. "
"Din cate am observat, apeleaza la acest forum foarte multi oameni necajiti."
:O :stunned:
Nu-i pot condamna pe initiatorii acestei idei, dar mi-a reamintit poanta cu batranelu' care la 80 de ani s-a prezentat la Serviciul pasapoarte; intrebat fiind "de ce vrea sa plece?" a raspuns ca pe vremea comunistilor homosexualitatea era condamnata, acum e tolerata si nu vrea sa fie in tara cand va deveni obligatorie :))
Este economie de piata; noi am "rezistat" pana acum cuplati pe site stimulati doar moral si cred ca se poate continua in acest fel mult si bine. Dar daca ideea prinde si initiatorii o dezvolta pe un site separat, facilitand intrarea printr-un link de pe acest site, cine ce are de pierdut? O sa-i invidiem pe cei ce se imbogatesc in acest fel? Eu unul, NU! Le urez SUCCES!=D>