avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Promoveaza utilizatorul! - ce inseamna?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Promoveaza utilizatorul! - ce inseamna?

Pana acum, cei carora li se raspundea in Forum puteau aplauda sau recomanda utilizatorii ale caror raspunsuri le-au folosit. Incepand de astazi, am introdus un alt sistem, care le permite celor care au pus intrebari sa cumpere promovare (30.000 de afisari in Avocatnet.ro) pentru cei care le-au dat raspunsuri utile la intrebari.

Plata promovarii se face prin intermediul sms-ului. Pasii de urmat sunt:
1. alegi pachetul de promovare pe care vrei sa i-l faci cadou celui care ti-a raspuns.
2. scrii un mesaj care va fi trimis celui care ti-a raspuns.
3. parcurgi pasii de plata (confirmi telefonul si plata urmand pasii identificati pe ecran)
4. gata, tocmai ai facut cadou un pachet de promovare pentru utilizatorul care ti-a raspuns util la o intrebare.

E bine, e rau ca am lansat un astfel de sistem? Asteptam parerile voastre. Deocamdata testam piata. Daca e cazul, imbunatatim sau retragem serviciul. ;)
DA ESTE FOARTE UTIL PTR CA FIECARE DIN NOI MUNCIM, PIERDEM TIMP ASA AMBELE PARTI SUNT CASTIGATE
Este bine-venita ideea...intr-o societate in care toate serviciile costa, consultanta on-line merita un plus de apreciere si castig - oricum ramane la latitudinea celui care incearca sa gaseasca raspunsul la o intrebare arzatoare! Ma bucur ca site-ul este intr-o continua dezvoltare si perfectionare!
[EDITAT - raspunde unui mesaj sters]
Daca acesti bani raman pentru intretinerea acestiu site, DA, nu am nimic de obiectat.
Din cate am observat, apeleaza la acest forum foarte multi oameni necajiti.
VA ROG FRUMOS SA-MI SCUZATI INDRAZNEALA ! :sorry:
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2009
ContSters20980, utilizator
Vazui ca 30 000 de afisari costa 5 euro !
Era mai bine daca pentru inceput se pleca de la 3 euro , respectiv 5 euro , in loc de 5 euro , respectiv 7 euro , sau exista posibilitatea de a efectua si o plata mai mica , adica in loc de 30 000 de afisari cu 5 euro sa poata fi platita si consultanta in valoare de 1 euro , sau chiar mai putin !

Mie 5 euro pentru un sfat mi se pare mult , dar de 5-10 centi as cumpara 300-600 de afisari pentru un consultant , care sa sustina aplauzele pe care i le-am acordat .

Cred ca ar trebui sa existe si optiunea sa stabilesti singur cat face sfatul pe care l-a dat consultantul !

Eu acuma am 1,75 euro pe o cartela si 3,85 pe alta cartela si nu as trimite sms dupa abonament .

~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Propuneri modificari regulament cu privire la sanctionarea raspunsurilor eronate ContSters20980 ContSters20980 As vrea sa va supun dezbaterii urmatoarea problema destul de delicata. In ultima vreme au existat numeroare discutii (si implicit multe mesaje sterse) ... (vezi toată discuția)
Cartea de onoare - forumul avocatnet nucu$ nucu$ Nici in subconstient nu a simtit nimeni ca ne cam lipseste un asemenea instrument? Util atat pentru a demonstra (daca mai era nevoie) ca avem reusite, cat si ... (vezi toată discuția)