Pana acum, cei carora li se raspundea in Forum puteau aplauda sau recomanda utilizatorii ale caror raspunsuri le-au folosit. Incepand de astazi, am introdus un alt sistem, care le permite celor care au pus intrebari sa cumpere promovare (30.000 de afisari in Avocatnet.ro) pentru cei care le-au dat raspunsuri utile la intrebari.
Plata promovarii se face prin intermediul sms-ului. Pasii de urmat sunt:
1. alegi pachetul de promovare pe care vrei sa i-l faci cadou celui care ti-a raspuns.
2. scrii un mesaj care va fi trimis celui care ti-a raspuns.
3. parcurgi pasii de plata (confirmi telefonul si plata urmand pasii identificati pe ecran)
4. gata, tocmai ai facut cadou un pachet de promovare pentru utilizatorul care ti-a raspuns util la o intrebare.
E bine, e rau ca am lansat un astfel de sistem? Asteptam parerile voastre. Deocamdata testam piata. Daca e cazul, imbunatatim sau retragem serviciul. ;)
Este bine-venita ideea...intr-o societate in care toate serviciile costa, consultanta on-line merita un plus de apreciere si castig - oricum ramane la latitudinea celui care incearca sa gaseasca raspunsul la o intrebare arzatoare! Ma bucur ca site-ul este intr-o continua dezvoltare si perfectionare!
[EDITAT - raspunde unui mesaj sters]
Daca acesti bani raman pentru intretinerea acestiu site, DA, nu am nimic de obiectat.
Din cate am observat, apeleaza la acest forum foarte multi oameni necajiti.
VA ROG FRUMOS SA-MI SCUZATI INDRAZNEALA ! :sorry:
Vazui ca 30 000 de afisari costa 5 euro !
Era mai bine daca pentru inceput se pleca de la 3 euro , respectiv 5 euro , in loc de 5 euro , respectiv 7 euro , sau exista posibilitatea de a efectua si o plata mai mica , adica in loc de 30 000 de afisari cu 5 euro sa poata fi platita si consultanta in valoare de 1 euro , sau chiar mai putin !
Mie 5 euro pentru un sfat mi se pare mult , dar de 5-10 centi as cumpara 300-600 de afisari pentru un consultant , care sa sustina aplauzele pe care i le-am acordat .
Cred ca ar trebui sa existe si optiunea sa stabilesti singur cat face sfatul pe care l-a dat consultantul !
Eu acuma am 1,75 euro pe o cartela si 3,85 pe alta cartela si nu as trimite sms dupa abonament .