avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... URGENT-notificare cesiune de creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

URGENT-notificare cesiune de creanta

Buna ziua, am primit ieri(si am semnat de primire) o notificare din partea kruk, cum ca Groupama Asigurari a cesionat in favoarea INVESTCAPITAL Malta Ltd o creanta. Data cesionarii este 30.09.2017.Eu am avut la Banca Romaneasca un credit in euro pe care l-am achitat acum 9 ani si un card de credit pe care l-am inapoiat bancii cu toti banii pe el.Acum apar datoare cu vreo 800 de lei iar in notificare apare un dosar de dauna cu data de 01.09.2008.Ce fac?Anunt in scris kruk si cer detalii sau astept sa vad ce urmeaza?E ciudat ca un dosar de acum 9 ani apare cesionat acum o luna. Ce a facut Groupama in acest timp?Nu mai stiu daca am solicitat inchiderea creditului, au trecut ceva ani!Ma gandesc sa nu fie niste comisioane de care n-am stiut! Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Axus , utilizator 12:49, 16 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Daca ă intervenit prescripția comisioanele puteți sa nu platiti.
Trebuie verificat.
Multumesc!
Intr-adevar puteti sa nu platiti, dar si eu va recomand sa va adresati in scris Kruk. Daca cumva se incepe executarea silita, depuneti in termen de 15 zile contestatie la executare silita.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune credit biancca biancca Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinzoom florinzoom Am primit azi o notificare de somatie imobiliara de la executorul judecatoresc. prin care sunt anuntat ca am de plata suna de 9000 lei creditoarei ... (vezi toată discuția)
Executare silita cesiune doareu199 doareu199 Buna ziua. am avut un contract de credit de nevoi personale incheiat in 2007 la BCR pe care l-am achitat partial pana prin 2012. in 2014 BCR a cesionat ... (vezi toată discuția)