Buna ziua, am primit ieri(si am semnat de primire) o notificare din partea kruk, cum ca Groupama Asigurari a cesionat in favoarea INVESTCAPITAL Malta Ltd o creanta. Data cesionarii este 30.09.2017.Eu am avut la Banca Romaneasca un credit in euro pe care l-am achitat acum 9 ani si un card de credit pe care l-am inapoiat bancii cu toti banii pe el.Acum apar datoare cu vreo 800 de lei iar in notificare apare un dosar de dauna cu data de 01.09.2008.Ce fac?Anunt in scris kruk si cer detalii sau astept sa vad ce urmeaza?E ciudat ca un dosar de acum 9 ani apare cesionat acum o luna. Ce a facut Groupama in acest timp?Nu mai stiu daca am solicitat inchiderea creditului, au trecut ceva ani!Ma gandesc sa nu fie niste comisioane de care n-am stiut! Multumesc.
Intr-adevar puteti sa nu platiti, dar si eu va recomand sa va adresati in scris Kruk. Daca cumva se incepe executarea silita, depuneti in termen de 15 zile contestatie la executare silita.
Cesiune credit
biancca
Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)