avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Admitere profesie executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Admitere profesie executor judecatoresc

Buna ziua. Conform legislatiei executorilor judecatoresti, admiterea in profesia de executor judecatoresc se poate realiza si ca urmare a promovarii concursului sau examenului de admitere in profesie organizat pentru persoanele care au exercitat timp de 3 ani functii de specialitate juridica.
Asta inseamna ca daca am profesat 3 ani voi da direct examenul de definitivat? Daca da, se aplica si in cazul profesiei de grefier?

Alte discuții în legătură

Admitere in profesia de executor (stagiar/definitiv) ContSters22096 ContSters22096 imi poate spune cineva daca dupa 3 ani de vechime in profesie juridica si promovarea examenului de admitere in profesia de exec judecatoresc voi avea calitatea ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc (cazier) florin882012 florin882012 buna ziua, va rog sa-mi spuneti raspunsul la o intrebare mai pot devenni executor judecatoresc daca am fost condamnat la 3 ani cu executare ... (vezi toată discuția)
Informatii despre profesia de executor widad widad absolventa stiinte economice ,master in domeniu,specialitatea contabilitate cum ar putea profesa ca executor judecatoresc (vezi toată discuția)