avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala pensionari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala pensionari

daca sunt cadru didactic pensionar si anul acesta am plata cu ora am dreptul la deducere personala?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 18:26, 24 Octombrie 2017
gru a scris:

daca sunt cadru didactic pensionar si anul acesta am plata cu ora am dreptul la deducere personala?

Aveti dreptul la deducere personala pentru veniturile obtinute!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere salariu pensionar gru gru Daca sunt pensionar si m-am angajat cu plata cu ora(cadru didactic) am dreptul la deducere personala? (vezi toată discuția)
Incadrare liviu7vasile liviu7vasile Sunt pensionar militar,avand o pensie de 1400 ron, cu pensiede stat anticipata partial ,din anul 2001, conform L 164/2001. Prin aceasta lege mi se confereau ... (vezi toată discuția)
Buna seara, doresc sa stiu urmatoarele: - daca un cadru didactic ... mimozita13 mimozita13 Plata cu ora dupa pensionare in timpul anului scolar Daca un cadru didactic care si-a depus cerere de pensionare pentru limita de varsta in timpul anului ... (vezi toată discuția)