avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce nume va purta copilul meu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce nume va purta copilul meu?

Buna seara.Sunt casatorita dar de un an neam separat dar nu am divortat insa acum sunt insarcinata cu actualul meu iubit dar nu pot lua legatura cu fostul pentru a divorta ,mar interesa sa stiu daca nu voi reusi sa divortez pana nasc ce nume va purta copilul meu daca tatal lui il va recunoaste. Va purta numele lui sau numele fostului sot ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:30, 13 Octombrie 2017
Buna seara,
Al fostului sot si va trebui ca tatal biologic sa formuleze cerere in instanta pentru a primi minorul numele sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate plrflrn plrflrn O femeie si un barbat sunt casatoriti. Decid sa divorteze, Fiecare incearca sa-si refaca viata. Femeia ramane insarcinata inainte ca decizia de divort sa ... (vezi toată discuția)
Daca termin divortul pana nasc ce se intampla cu copilul Gabytza7 Gabytza7 Buna seara am urgent nevoie de niste raspunsuri daca se, poate. Ma numesc Gabriela am 24 ani in urma cu 8 ani mam casatorit ,dar de 2 ani de zile nu mai ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil ioanamaria1979 ioanamaria1979 sunt separata de fostul sot de 3 ani ,dar nu divortata ,voi avea un copil din relatia actuala ,cum pot sa fac sa poarte numele tatalui biologic si nu numele ... (vezi toată discuția)