avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIU PATERNAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIU PATERNAL

Sotia este in concediu(2 ani) de crestere copil Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa mearga la munca cu 60 de zile inainte dede a implini copilul 2 ani? Daca da tatal poate beneficia de concediu paternal platit timp de 30 de zile (ce care? calendaristice sau lucratoare?)si daca beneficiaza cand poate sa beneficieze de ele?(in primele 30 zile din cele 60 pana la 2 ani sau in ultimele 30 zile din cele 60 pana la 2 ani?)
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Constantin-Corneliu, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Luck27 Luck27 Fetita mea face 2 ani pe 01.09.2018. În postnatal a întrat mama iar eu tatăl am optat sa întru în ultima luna, a-24-a. Dacă mama, nu se mai întoarce ... (vezi toată discuția)
Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)
Ajutor financiar din partea angajatorului la nasterea copilului gunic23 gunic23 Buna ziua! M-ar interesa sa aflu mai multe detalii despre drepturile mele, ca viitor tata, angajat de peste 1 an, sotia nefiind angajata cu contract de munca. ... (vezi toată discuția)