avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata arbitrilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata arbitrilor

O asociație non profit organizează o competiție, este nevoită să plătească arbitrii , plata serviciilor de arbitraj se face pe baza facturii si a chitanțe primite de la asociația, pfa, srl etc care il reprezinta pe arbitrul respectiv .Problema mea vine la decontarea transportului , daca ia bon de carburnt cu codul meu fiscal nu il pot deconta decât dacă îl refactureaza dar asta înseamnă venit economic pt el si nu e ok . A venit un coleg cu propunerea de ai emite eu un ordin de deplasare pe care sa se demonteze bonul .Pot face asta tinand cont ca nu este salariat , nu este membru , președinte al asociației mele ?

Alte discuții în legătură

Emitere factura da catre pfa neplatitor de tva rapanici rapanici Buna ziua, Sunt Pfa, cu activitate de taximetrie,neplatitor de tva. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa dau unei persoane fizice factura si chitanta( fara bon ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli asociatie ContSters189595 ContSters189595 am o factura pe numele tatalui meu, acesta fiind membru din asociatie. in factura sunt trecute codul fiscal si nr asociatie in al doilea rand este si un ... (vezi toată discuția)
Decont transport ong Finuta Buzdugan Finuta Buzdugan Buna ziua, As dori unele lamuriri cu privire la decontul ordinului de deplasare intr-un ONG. Suntem o asociatie CAR Pensionari, entitate non profit, care ... (vezi toată discuția)