avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal - schimbare pedeapsă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal - schimbare pedeapsă

Buna seara!am o întrebare ! Soțul meu a primit astăzi 3 ani cu executare ..procesul a început aproximativ acum 3 ani..astăzi s a dat definitiva! A stat un an pe arest,dupaia un an la domiciliu și pana acum control judiciar,după care astăzi l au dus din nou pe arest sa ispășească restul pedepsei..este vreo șansa sa poate ieși condiționat sau sa schimbe pedeapsa ,sa nu stea in penitenciar ? Cu orice altceva ?va mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
Admin, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Poate fi liberat conditionat dupa 2/3 din executarea pedepsei.

Cu stima.
Asta am citit pe internet ,deci dacă el a primit la sfârșit 3 ani cu executare ,i se scad și ce doi ani care i a făcut de la început și pana acum nu?(1 pe arest și 1 la domiciliu) sau nu?multumesc

Normal acum are trebui sa ducă pedeapsa la bun sfârșit undeva la încă 8 luni..lunile astea ar putea fi transformate in altceva?conditionata sau munca in folosul comunității ? Scuze,poate nu m-am exprimat corect

-mesaje conexate-
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
Admin, administrator
Durata arestarii preventive si arestului la domiciliu se deduc din pedeapsa aplicata, o sa gasiti scris in hotarare.
Nu pot fi transformate in altceva, se executa in regim de detentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de eliberare conditionata claele claele buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care ... (vezi toată discuția)
Condamnare în strainatate.transfer condmanat in românia. alexandraaler alexandraaler Buna ziua!Am si eu o nelamurire sper sa ma ajutati! Daca o persoana savarseste in strainatate o infractiune ,aceasta ispaseste cam3 sferturi din pedeapsa la ... (vezi toată discuția)
Arestare la domiciliu catalin19975 catalin19975 se scade arestul la domiciliu din pedeapsa care se da la instanta (vezi toată discuția)