avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare imobil

Sotul meu împreună cu fratelui dețin o casa cu teren, fiecare locuiește în partea lui de casa,dar soțul meu vrea sa și vândă partea lui, și am fost la un notar, care ne a spus ca trebuie sa facem dezmembrare imobil.
Am contactat o firma autorizată care executa documentația top cadastrala. Casa se va împărți conform măsurătorilor care s au făcut pe teren, ȘI curtea care se va împărți în doua? Dezmembrarea se face în 3 loturi, este corect? Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Succesiune după ambii părinți. care este varianta cea mai avantajoasă pentru ca eu și fratele meu să beneficiem de ce ne dorim fiecare? mirela86 mirela86 As dori sa imi dati un sfat.Suntem doi frati.Mama a decedat acum 11 ani iar tata anul trecut in luna septembrie.Acum as dori sa incep demersurile pentru ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren Adriana68 Adriana68 Am facut recent cadastrul la casa+terefn aferent si i-am spus cadastristului ca doresc si iesirea din indiviziune, daca e acelasi lucru cu dezmembrarea, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! socrul meu trebuie sa faca actele pt un teren pe care ... irina_irina irina_irina Buna ziua! Socrul meu trebuie sa faca actele pt un teren pe care sunt 2 case (a lui in care locuieste si inca una in care stam noi, adica copilul lui cu ... (vezi toată discuția)