avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii de stat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii de stat

buna ziua vreau doar sa stiu concret eu am nascut in austria anul trecut am luat alocatie de acolo deoarece am platit asigurarea dar anul accesta nu imi mai da de acolo pot sa deschid in romania ?si primeste si din urma fetita mea ma refer pe anul 2017 ?multumesc o zii buna
Cel mai recent răspuns: Coni1984 , utilizator 16:00, 19 Octombrie 2017
Puteti depune dosarul pentru alocatie in tara, insa daca anul trecut ati primit in Austria , in tara nu vi se va da pentru 2016 alocatie.
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
pai pe 2016 am luat de acolo pt ca am platit asigurare acolo dar pe 2017 nu va multumesc mult sa aveti o zii minunata
Pe 2017 puteti beneficia din tara de alocatia pentru copil.
multumesc din suflet pt raspuns o zii minunata dar pot sa iau pe anul 2017 incepand cu luna iaunarie 2017 pana in prezent?
Daca depuneti dosarul acum , da.

Alte discuții în legătură

Buna ziua Carla beatrice Carla beatrice Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)
Alocație Malu Malu Am născut in Portugalia si am primit alocatie pt copil acolo, acum suntem in tara de 4 ani si fetita e aici la școală. Are 11 ani deci clasa a doua, a trei ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu si pensie alimentara Ionica 76 Ionica 76 Sunt tatal unei fetite de 12 ani, am divortat in decembrie 2015 la notar, am facut cu fosta o conventie din care rezulta custodie comuna putand sa mi vizitez ... (vezi toată discuția)