avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație

Am născut in Portugalia si am primit alocatie pt copil acolo, acum suntem in tara de 4 ani si fetita e aici la școală. Are 11 ani deci clasa a doua, a trei si a patra sunt aici in țară făcute...nu am putut face de alocatie pt ca trebuia sa opresc alocatia din Portugalia, am primit o hârtie ce arata ca este oprita de anul trecut din octombrie. Intrebarea mea e: daca fac pt alocatie acum mi-se dă din urma de pe data de cand mi-a fost oprita cea din Portugalia sau doar de pe data de cand o fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:37, 4 Noiembrie 2018
Daca depuneti actele, atunci puteti primi alocatia de la data cand s-a incetat plata in Portugalia , dar nu mai mult de 12 luni din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat din urma SusanGretchen SusanGretchen Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul de a primi alocatia din urma.Sunt la liceu in clasa a 12-a, dar studiez doar de un an la un liceu in Romania (in ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pt copil suspendata 2luni Anonim 2017 Anonim 2017 Buna..as dori o informatie in legatura cu alocatia de stat pentru copil suspendata 2 luni pe motivul ca am plecat din tara.Ma intereseaza daca vreau sa depun ... (vezi toată discuția)
Bani de liceu Diana1995 Diana1995 Buna ziua, tuturor!! Am intrat pe acest site in speranta ca ma va ajuta cineva cu cel putin un raspuns.. Am varsta de 18 ani impliniti in luna iulie a acestui ... (vezi toată discuția)