avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua.am 1 apartament girat la banca pt un credit al matusii.eu am 2 credite personale neplatite .una dintre bancile mele m a executat silit si a vandut apartamentul.intrebarea mea este cine a primit banii din vanzare apartamentului bancile mele sau banca matusii la care a fost girat apartamentul meu?eu nu am niciun venit.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:20, 16 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la executor pentru a va da procesul verbal de distribuire a pretului. Acolo se arata clar cum s-au impartit banii. In mod normal, prima oara se indestuleaza banca matusii, fiind creditor ipotecar si din diferenta bancile celelalte
Consuela Scarlat a scris:

prima oara se indestuleaza banca matusii, fiind creditor ipotecar si din diferenta bancile celelalte

Dacă mai rămâne vreo diferență. Se poate și posibilitatea în care să nu mai rămână nici 1 bănuț pentru ceilalți creditori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament la un pret foarte mic zograffi zograffi buna ziua, am un credit la o banca, cu ipoteca de rang 1 si 2, cu ratele la zi. intre timp am facut un card de credit la o alta banca si nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)
Executare silitã silwiu71 silwiu71 Acum câţiva ani apartamentul meu a fost girat la o bancă de către o S.C. Acum S.C. este dat în judecată de finanţe, pentru a recupera datoria. Banca ... (vezi toată discuția)