avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aflare stadiu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aflare stadiu

Buna ziua, am un dosar penal datorita faptului ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice pe data de 19.12.2016 fiind testat cu aparatul a rezultat 0.52 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe data de 5.8.2017 a fost emisa o comunicare de rechizitoriu in care scrie ca am avut 1,70 mg/l in urma recalcularii. Intre timpam facut o cerere de recunoastere a vinovatiei care mia fost respinsa. Cautand mai atent pe just.ro 11141/p/2016 am gasit dosarul meu 13684/303/2017 in care scrie ca se afla in stadiu procesual: fond si ca pe data de 5.10.2017 a avut loc o sedinta la ora 12 in C4
Am inteles, va multumesc foarte mult. Numai bine.
Salutare, tot uitându-mă pe site am văzut că ieri sa modificat dosarul și sa fixat o ședință pe 15.02.2018 la ora 9:00 complet 4-p ... Vă rog frumos pot întreba ce se va hotărî, ce sentință voi primi, țin să precizez că sunt la prima abatere mi-am recunoscut vinovăția nu m-am opus la nimic am 24 de ani. Dacă nu îmi permit un avocat am de pierdut in cazul acesta ?
Instanta va face Individualizarea pedepsei in functie de circumstantele reale si personale.
Astfel, este posibila o condamnare la amenda penala sau o condamnare la o pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere, situatie in care permisul vi se anuleaza.
Renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei sunt solutiile benefice pentru dvs si nu presupun condamnarea.
O aparare calificata, va ajuta la o individualizare corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronuntare ka un dosar penal bogdanvlaicu bogdanvlaicu Buna ziua. Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Nu inteleg care este sentinta finala din aceasta pronuntare, Lamuriti-ma va rog. Ora estimata: ... (vezi toată discuția)
Masuri si exceptii dispuse de camera preliminară Misincageorge251 Misincageorge251 Am un dosar penal pentru conducerea sub influenta băuturilor alcoolice,în iulie trebuie sa ma prezint pentru măsuri si excepții etc,adică dosarul cu ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare la urmarirea penala la camera preliminara daniel.francu daniel.francu Sperand ca intrebarea poate interesa si alti oameni, as vrea sa-mi spuneti care credeti ca este cea mai buna cale de prezentare in fata judecatorului ... (vezi toată discuția)