avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Casa de marcat pentru PFA ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Casa de marcat pentru PFA ?

Buna ziua, vreau sa vand intr-un targ cartele pentru interfon, direct din masina personala. Eu detin un PFA si nu stiu daca pentru a putea vinde in targ am nevoie sau nu de casa de marcat intrucat voi avea la mine chitantierul si facturierul de la PFA.
Vreau doar sa testez piata prima data si as incerca o duminica sau doua dar fara sa ma trezesc cu vreo amenda de la cineva pentru lipsa casei de marcat.
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 15:13, 16 Octombrie 2017
Da, este obligatorie detinerea si folosirea casei de marcat. D-voastra faceti cum doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa/ii foteamihai foteamihai Doresc sa imi infiintez un II pentru service IT. Activitatea mea se va desfasura pe raza judetului, implicit fiind nevoie de o masina. Eu momentan nu am carnet ... (vezi toată discuția)
Comert practicat in targ ca persoana fizica matrix2010 matrix2010 Acum cativa ani cumparam prosoape din bucur obor si le vindeam in targ cu un mic adaos. Totul a mers ok pana cand intr-o duminica a venit la mine un politist ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa garbiny garbiny Spuneti-mi,va rog,daca obtinerea autorizatiei de PFA e conditionata de dovada imediata a procurarii unei case de marcaj. Din cauza lipsei momentane de bani ... (vezi toată discuția)