avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu Ambasada României din Cairo și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu Ambasada României din Cairo și respingerea vizei a sotului

Buna ziua , eu sunt casatorita cu un cetatean din egipt de 7 luni. Ne-am casatorit in Egipt , apoi am înscris căsătoria și in Romania.De 5 luni soțul a făcut de 2 ori cerere pentru viză la Amsabada României din Cairo și a fost respinsă pe motiv de imigrare .El a specificat că vrea să locuiască impreuna cu mine in Romania .A facut de fiecare dată cazier judiciar (desi inca era valabil a trebuit să îl refaca) , asigurare de călătorie și adeverința medicală internațională, rezervare la bilet de avion.a facut actele pe o perioadă de 3 luni (asa cerea ambasada) însă Ambasada României a făcut in asa fel sa astepte sa expire documentele și a trebuit să le facă în mai multe rânduri însă in zadar.
De ce sa ii ceata asigurare de călătorie înainte de a aproba viza (ambasada României nu voia să aprobe viza)
Este legal sa fii căsătorit, sa dorești să fii impreuna însă Ambasada sa nu iti permita acest lucru absolut normal ?
Unde pot face o plângere pentru modul în care am fost tratați și pentru nedreptatea comisă.
Eu ca cetatean Roman cât timp am locuit in Cairo , am fost la Ambasada României și nu mi-au oferit informațiile necesare , deși era obligația lor sa ma informeze ( scria foarte clar pe peretele Ambasadei ca au această obligatie) .
Mi-au vorbit într-un mod jignitor ca daca am decis această casatorie in Egipt atunci sa locuiesc acolo( in actul de casatorie am specificat că vreau să locuim impreuna in Romania.)
Va rog ajutati-ma ce pot face in aceasta situatie ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Problema cu ambasada româniei din cairo și respingerea vizei a sotului Aleni Aleni Buna ziua , eu sunt casatorita cu un cetatean din egipt de 7 luni. Ne-am casatorit in Egipt , apoi am înscris căsătoria și in Romania.De 5 luni soțul a ... (vezi toată discuția)
Probleme întâmpinate cu viza soțului meu egiptean la ambasada româniei Crina99 Crina99 Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean de un an și trei luni .căsătoria a fost încheiată în Egipt.Dupa căsătorie am venit în România pentru a ... (vezi toată discuția)
Viza londra IrinaLuc IrinaLuc Buna dimineata. Sunt cetatean Roman care sunt casatorita in Egipt , detinatoare a unei viza de resedinta de 5 ani. Sotul meu este cetatean ... (vezi toată discuția)