avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza Londra
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza Londra

Buna dimineata.
Sunt cetatean Roman care sunt casatorita in Egipt , detinatoare a unei viza de resedinta de 5 ani.
Sotul meu este cetatean Egiptean.
Intrebarea mea este ..... Ce acte necesare avem nevoie si de unde le putem avea in aceasta situatie pentru a calatori in Londra.
Scopul nostru de calatorie este de a munci acolo .
Multumesc si astept un raspuns din partea dumneavostra.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:40, 27 Noiembrie 2016
Pentru dvs. nu este o problema in schimb cetateanul Egiptean are nevoie de viza. Aveti certif.de casatorie romanesc? V-ar ajuta. Daca nu aveti /daca v-ati casatorit in Egipt va trebui sa solicitati mai intai inscrierea la ambasada, sau transcrierea in Romania a certificatului din Egipt.
Buna ziua.
Da am certificat de casatorie Romanesc , facut la Ambasada Romaniei din Cairo .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza londra IrinaLuc IrinaLuc Buna dimineata. Sunt cetatean Roman care sunt casatorita in Egipt , detinatoare a unei viza de resedinta de 5 ani. Sotul meu este cetatean ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean din egipt angiangi1 angiangi1 Buna ziua ! Sunt de cetatenie romana,lucrez in Spania , sunt rezident aici, cu loc de munca. As dori sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in Romania ... (vezi toată discuția)