avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza Londra
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza Londra

Buna dimineata.
Sunt cetatean Roman care sunt casatorita in Egipt , detinatoare a unei viza de resedinta de 5 ani.
Sotul meu este cetatean Egiptean.
Intrebarea mea este ..... Ce acte necesare avem nevoie si de unde le putem avea in aceasta situatie pentru a calatori in Londra.
Scopul nostru de calatorie este de a munci acolo .
Multumesc si astept un raspuns din partea dumneavostra.
Cel mai recent răspuns: IrinaLuc , utilizator 09:53, 27 Noiembrie 2016
poteti solicita informaţii consulare la adresa contact@informatiiconsulare.ro.
Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza londra IrinaLuc IrinaLuc Buna dimineata. Sunt cetatean Roman care sunt casatorita in Egipt , detinatoare a unei viza de resedinta de 5 ani. Sotul meu este cetatean ... (vezi toată discuția)
Calatoria in strainatate cu un minor michaitza michaitza Buna tuturor! Sunt Mihaela si sunt casatorita cu un cetatean strain (egiptean). Acum sunt in Romania si sunt insarcinata iar in decembrie voi deveni mamica. ... (vezi toată discuția)
M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada egiptului ... Sofia Popescu Sofia Popescu M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada Egiptului din Londra. Certificatul este supralegalizat, cu stampilele ambasadei din Londra si MAE ... (vezi toată discuția)