avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine poate fi reprezentantul legal al unui proprietar?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine poate fi reprezentantul legal al unui proprietar?

Cine poate fi reprezentantul legal al unui proprietar în sedintele asociației, ce document poate atesta aceasta reprezentanta și o referinta din legislatie va rog.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:13, 15 Octombrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Orice persoana careia proprietarul i-a dat un mandat scris.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr 230/2007
Articolul 25
(1) Pentru adoptarea hotararilor in adunarea generala a asociatiei de proprietari, se vor avea in vedere urmatoarele:
a) fiecare proprietar are dreptul la un vot pentru proprietatea sa;

c) proprietarul poate fi reprezentat in adunarea generala de catre un membru al familiei sau de catre un alt reprezentant care are o imputernicire scrisa si semnata de catre proprietarul in numele caruia voteaza;
d) un membru al asociatiei de proprietari poate reprezenta unul sau mai multi membri absenti, daca prezinta imputernicire semnata de catre proprietarii in numele carora voteaza;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea administratorului titisha titisha Este conform legii ca presedintele sa demita un administrator si sa angajeze altul fara a convoca adunarea generala? In art 27 legea 230/2007este stipulat ca ... (vezi toată discuția)
Legislatie asociatii de proprietari Enoiuliliana Enoiuliliana Buna ziua, as dori sa stiu si eu legea care contine asociatiile de proprietari, cine poate face parte din comitetul de asociatie, cine poate face controlul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca/contract de mandat Ecat Ecat Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca se incalca vreo prevedere legala in cazul in care presedintele asociatiei de proprietari si cenzor sunt angajati cu ... (vezi toată discuția)