avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare destinatie imobil din bloc locuinte in hotel
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare destinatie imobil din bloc locuinte in hotel

Buna ziua,
In imediata apropiere a blocului in care locuiesc s-a construit un alt bloc, cu destinatia locuinte colective. Recent am aflat ca acest imobil nou este de fapt un fel de hotel B&B. Avea voie proprietarul sa fac aaceastra schimbare de destinatie fara ca sa ceara acordul vecinilor in acest sens?
Daca ar fi trebuit acordul vecinior, poate proprietarul sa fie obligat sa inceteze aceasta activitate hoteliera?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:14, 16 Octombrie 2017
Nu este necesar acordul vecinilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea apartamentului in regim de inchiriere hoteliera alexmanul alexmanul Buna ziua, ma intereseaza, daca mai puteti ajuta cu aceasta informatie, daca ste nevoie de acordul vecinilor din imediata apropiere pentru inchirierea unui ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Care ar fi argumentele pro si contra ale unei Asociatii de Proprietari in ceea ce priveste inchirierea unui apartament in regim hotelier? Ce obligatii are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)