avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Răspuns la contestație
Discuție deschisă în Executare silită

Răspuns la contestație

Bună seara, am depus contestație la executare în data de 22.09.2017, cât durează până aflu un răspuns la contestație? Mulțumesc
Ce vrei sa spui ?
ce raspuns sa afli ?
Nu ai depus contestatia la instanta ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2017
DenisRif, utilizator

Am platit un avocat pentru asta și nu prea mă pricep la așa ceva, nu am nici un răspuns și nu știu cum se procedează astfel, avocatul mi-a spus că după 6 luni aflu rezultatul la contestație, de aceea întreb, mi se pare cam mult...
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati pe portalul instantelor de judecata daca aveti un proces pe rol. E adevarat ca dureaza, dar vedeti daca macar e inregistrat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati pe portal.just.ro.. Alegeti Judecatoria de domiciliu si vedeti daca este inregistrat dosarul. Poate sa dureze destul de mult, mai ales daca e vorba de o instanta aglomerata. Taxa de timbru ati achtiat-o? Daca instanta va consdiera ca mai sunt de indeplinit obligatii veti fi citat/a in vederea completarii.

Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Octombrie 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Termen contestatie Tisha89 Tisha89 Buna ziua, Pe data de 30.03.2018 am primit prin posta instiintare din partea BEJ a executarii silite. Am fost la avocat pe data 4.04 si mi-a spus ca va ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare somatie de plata do_re_mi do_re_mi Buna ziua, La inceputul lui 2015 am depus o ordonanta de plata, la Judecatoria Sector 1, pentru un debit ce consta numai in penalitati de plata inregistrate ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar dorel13 dorel13 S-a facut la Tribunal un apel la o hotarare judecatoreasca data de Judecatorie. Am inteles ca trebuie platit timbru judiciar. Am platit la judecatorie 1000 lei ... (vezi toată discuția)