avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

Termen contestatie

Buna ziua,

Pe data de 30.03.2018 am primit prin posta instiintare din partea BEJ a executarii silite. Am fost la avocat pe data 4.04 si mi-a spus ca va depunde contestatia imediat dupa Pasti. Doresc sa mentionez ca mi-a confirmat ca a facut acest lucru pe data de 13.04. Astazi am verificat pe portal.just.ro si am constatat ca defapt contestatia a fost facuta pe data de 16.04.

Imi este frica sa nu fie respinsa pe motiv ca nu este in termen. Imi puteti spune, va rog, daca a fost prins termenul de 15 zile pentru depunere?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Tisha89 , utilizator 16:51, 18 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
16 aprilie a fost ultima zi din termenul legal de 15 zile plus 2 zile(prima și ultima zi nu se numără).
Deci, este depusă în termenul legal.
Va multumesc frumos
A fost depusa in termen,Oricum pe portal apare data la care au inregistrat ei cererea. Se ia in consdierare data postei ( daca a fost transmisa prin posta). Oricum ar fi e depusa in termen.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul termenului de depunere a unei contestatii morocanel41 morocanel41 Buna ziua, pentru a depunde o contestatie este nevoie de 15 zile de la data postei de cand am primit-o; -contestatia trebuie tremisa in alt oras cum pot ... (vezi toată discuția)
Răspuns la contestație andreiusk andreiusk Bună seara, am depus contestație la executare în data de 22.09.2017, cât durează până aflu un răspuns la contestație? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Care este data aducerii la cunostinta a deciziei? allview777 allview777 Buna ziua. Firma la care lucrez a emis o decizie de sanctionare in data de 21.07.2015 si prevede ca intra in vigoare cu 27.07.2015. Tot in decizie se predeve ... (vezi toată discuția)