S-a facut la Tribunal un apel la o hotarare judecatoreasca data de Judecatorie. Am inteles ca trebuie platit timbru judiciar. Am platit la judecatorie 1000 lei iar la prima instanta ne-a spus sa mai platim 100 lei. Am platit. Acum pentru apel avocatul ne spune ca trebuie sa platim 50 lei si sa depunem chitanta de acesti 50 lei. Dar, un alt avocat spune ca trebuie sa platim jumatate din 1000+50 lei adica 525 si nu doar 50. Cum este corect? 525 sau 50 lei. Daca platesc doar 50 lei nu-mi respinge apelul?
Ma scuzati ! Sa-nteleg ca inainte de prima infatisare, adica inainte sa se stabileasca data cand se judeca apelul ma anunta cat trebuie sa platesc timbrul fiscal? Multumesc!
Apel
cris_deo
buna seara . va rog sa-mi cat este taxa de timbru la apel unde se achita si ce valoare trebuie sa aiba timbru judiciar. va multumesc (vezi toată discuția)
Taxe judiciare
timpuriu
Pentru instanta de fond am platit taxe judiciare ptr fiecare capat din cerere , am depus 4 chitante , acum am depus cerere de apel , intrebarile mele.
... (vezi toată discuția)
Timbrare dubla ???
Anca Puma
Am depus apel intr-un dosar civil, si odata cu cererea de apel, am anexat si taxa de timbru ( aceeasi ca si la fond) si timbru judiciar deasemeni, iar acum ... (vezi toată discuția)