avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxe judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxe judiciare

Pentru instanta de fond am platit taxe judiciare ptr fiecare capat din cerere , am depus 4 chitante , acum am depus cerere de apel , intrebarile mele.
Pana la ce data trebuie sa depun chitantele pentru apel?
Trebuie sa platesc tot 4 taxe ( 4 chitante ) sau o singura chitanta insumand suma de la fond impartita la 2
multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:30, 1 August 2017
Puteati sa timbrati si la fond cu o singura chitanta pt cele 4 capete de cerere,aceasta posibilitate o aveti si in apel timbrand bineinteles cu 50% din taxa de timbru initiala.
Chitantele ptr.taxele judiciare de timbru trebuie sa le depuneti odata cu apelul sau, cel mai tarziu pana la termenul fixat de instanta sub sanctiunea anularii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar dorel13 dorel13 S-a facut la Tribunal un apel la o hotarare judecatoreasca data de Judecatorie. Am inteles ca trebuie platit timbru judiciar. Am platit la judecatorie 1000 lei ... (vezi toată discuția)
Apel la sentinta de divort danababei danababei Sentinta de divort este atacata prin apel in termenul legal de 30 de zile de la data comunicarii.Noroc ca am vazut asta in portalul MJ.Ce urmeaza acum?Am ... (vezi toată discuția)
Consfintire acord mediere- acte conform cu originalul sau legalizate? ContSters284213 ContSters284213 Buna seara, revin cu o alta nedumerire legata de consfintirea ,medierii si anume aceea ca s-a depus dosarul la judecatorie si ulterior s-a primit acasa o ... (vezi toată discuția)