avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical cod indemnizatie 12
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical cod indemnizatie 12

buna ziua!
am un salariat care a fost diagnosticat cu tuberculoza, i s-a dat din spital concediu medical cod ind 12, i s-a completat si semnat / stampilat si codul la boala infectocontagioasa din grupa A. dupa externare, concediul medical eliberat in continuare din ambulatoriu i s-a eliberat fara a i se completa/semna/stampila si codul bolii infectocontagioase din grupa A pe motiv ca dna de acolo i-a spus ca doar in spital i se completeaza si ca este corect asa.
As dori sa stiu daca este corect cu sau fara cod (codul insemnizatiei pe concediu medical a ramas 12) - este vorba de patratica de sus dreapta und ese trece si cod urgenta
Mutumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu medical incorect ? canditadriana canditadriana Buna ziua. In perioada 04.09.2013 - 06.09.2013 am fost in concediu medical acordat de medicul de familie. In aceste zile am fost internata in spital unde am ... (vezi toată discuția)
Refuz plata indemnizatie concediu medical cod 14 pentru stagiu mai mic de 6 luni Sabina T Sabina T Bună ziua! Eu și soțul lucram în același loc din aceeași zi motiv pt care sunt sigura pe datele specificate in continuare. În luna 17 februarie 2020 ... (vezi toată discuția)
Drept concediu medical Omsilegi Omsilegi Buna ziua, Totalizez in prezent pe ultimele 12 luni 200 de zile de concediu medical - toate pe boala infecto-contagioasa grupa A (TBC). Dupa revenirea la ... (vezi toată discuția)