avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Unde sa imi pun pensia privata(pilon II)?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Unde sa imi pun pensia privata(pilon II)?

Buna ziua, as vrea sa aud parerile dumneavoastra, unde sa imi fac pilonul II? O alta intrebare, la locul meu de munca mi s-a spus ca pensia privata(pilonul II) pot contribui la ea doar dupa 3 ani de activitate in cadrul companiei. Nu e pilonul II obligatoriu pentru fiecare angajator?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:19, 16 Octombrie 2017
(1) Viramentul la pilonul al-II-lea nu il face angajatorul ci statul.

(2) Se contribuie incepand cu data angajarii.

(3) Diferentele intre fondurile de pensii administrate privat sunt nesemnificative si cred ca toate sunt dintre cele mai de incredere de pe piata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)
Reforma pilonul ii pensii private pentru anumite categorii de angajati! trandafir florina trandafir florina Care sunt categoriile de angajati care vor adera la pilonul II de pensii private incepand cu 2011 ? (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon 2 georgetag georgetag as dori sa ma lamuriti in legatura cu pensiile private: -care sunt termenele limita de inscriere, - de cand a intrat in vigoare, -care este dobanda la ... (vezi toată discuția)