avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... "vechime recunoscuta in munca pentru cetatenii romani ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

"vechime recunoscuta in munca pentru cetatenii romani cu dubla cetatenie"

Am nevoie de ajutorul vostru si va multumesc anticipat!
As dori sa stiu daca este recunoscuta vechimea in munca, in Romania, pentru un cetatean cu dubla cetatenie (romana si italiana), care a emigrat in Italia in anul 1986 pentru reintregirea familiei. A lucrat 6 ani in Romania dupa care alti 19 ani in Italia, cu contract de munca si carnet de munca, avand contributiile platite la zi. In cazul in care se intoarce in Romania, deci isi stabileste domiciliul permanent in Romania, beneficiaza de cei 19 ani lucrati in Italia, ca stagiu de cotizare pentru pensie?
Va rog din suflet sa ma ajutati si sa-mi spuneti formula cea mai buna de rezolvare a acestei probleme.
Va multumesc si va doresc toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza anii lucrati in strainatate? yaherra yaherra Eu lucrez in italia cu contract de munca,si as vrea sa stiu ,la pensionare,cum se calculeaza acesti ani, ce procent se da,daca aici salarul meu e de 800 ... (vezi toată discuția)
Se pot adauga anii lucrati in romania celor lucrati in strainatate? ContSters59529 ContSters59529 Am lucrat inRomania intre 1965 si 1971. In total 6 ani cu carnet munca. Am plecat din tara iar in strainatate, unde acum am domiciliul, am lucrat 18 ani apoi ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie din italia alin4fan alin4fan buna ziua eu in romania sunt esit la pense .acuma va citesc vechimea de pe decizia de pensie.In grupa 1 lg.3/1977 23 ani 7 luni si 27 zile,conditii normale 1 ... (vezi toată discuția)