avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna seara, va expun urmatoarea situatie: urmeaza sa nasc in luna ianuarie, de la 1 septembrie nu msi lucrez, tin sa mentionez ca am lucrat fara intrerupere 4 ani pana in septembrie. Pot sa primesc concediu prenatal si postnatal, daca am 5 luni in care nu lucrez si nu sunt angajata? Daca daca, cine mi l-ar plati si cum se calculeaza? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Idemnizatie crestere copil dupa somaj alta_centa alta_centa Eu am lucrat de la 1 septembrie 2009 pana pe 31 august 2010 in invatamant, ca suplinitor. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in ianuarie 2011. Pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmeaza sa nasc (termul e 3 mai ) si de 1 apr planuiesc ... Klara-91 Klara-91 Buna ziua! Urmeaza sa nasc (termul e 3 mai ) si de 1 apr planuiesc sa ies in prenatal. La actualul angajat firma “A“sunt din 24 octombrie 2023, paralel ... (vezi toată discuția)