As avea nevoie sa stiu unde anume, in ce reglementare tehnica sau articol de lege/ord/hg etc se precizeaza ca expertul tehnic va mentiona pe expertiza sa cat timp se poate considera aceasta valabila (de exemplu ”x” ani, daca in acel interval nu intervin modificari ale starii tehnice constatate in expertiza efectuata, seisme sau alte fenomene extreme etc), Multumiri anticipate
Am libertatea sa imi formulez intrebarile si raspunsurile cum consider, nu am repetat nimic,. In mod sigur trebuie sa mai studiati problema, deoarece eu am vazut acele randuri edificatoare. Ca nu imi amintesc exact unde, aceasta nu este o proba ca ele nu exista. Chiar daca ati facut expertize judiciare un timp atat de indelungat, nu inseamna ca nu v-a scapat nimic...Numai Dumnezeu le stie pe toate...
Inteleg ca ati dorit opinii avizate si le-ati primit.
Nu inteleg de ce incercati sa ne impuneti o "proba" de care numai dvs. aveti cunostinta si noi cei care comentam trebuie sa acceptam.
Departe de mine ideea de a fi perfect si a le sti pe toate.
Daca cunoasteti conceptul de termen de valabilitate al unei expertize, si daca si dumneavoastra il aplicati (adica, daca precizati pe o expertiza cat anume este ea valabila in functie de situatia in cauza etc), atunci, ma iertati, de unde anume stiti ca puteti/aveti voie face acest lucru sau de unde v-a venit ideea sa faceti aceasta mentiune ?
Sunteti singura care sustineti ca pe raportul de expertiza tehnica judiciara se trece un termen de valabilitate. In practica curenta nu se procedeaza asa.
Credeam ca doriti mesaje in concordanta cu legea. Legislatia romaneasca actuala nu mentioneaza astfel de posibilitate - mentionare termen de valabilitate.
Nu are rost sa continuam discutia, Ati primit informatiile necesare. Voi inchide discutia.