avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... factura abuziva la apa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

factura abuziva la apa

Am primit de la furnizorul de apa o factura cu o suma imensa(cam de 10 ori față de ce consumam normal), în urma acesteia descoperind că am o pb.cu apometrul(am făcut o expertiză metrologică la o firmă agreată de cei de la apă).
Apoi am facut o adresa către cei de la apă si le-am înapoiat și factura în cauză, pentru a o anula.
Mi s-a răspuns că nu se poate , așa că vreau să-i dau în judecată.
Vă rog să mă sfătuiți ce fel de acțiune ar trebui să fac și cum să cer să nu-mi oprească apa până la finalizarea procesului?

Alte discuții în legătură

Facturare apa pe baza unui contor fara verificare metrologica doru11051984 doru11051984 Buna ziua, Am sa expun cat de pe scurt se poate situatia in care ne aflam. Bloc nou cu locuinte individuale. Adresa este pe trada XXX la numarul 1. In ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari, repartizare pierderi apa rece maria-s maria-s Buna ziua. As dori sa stiu cum se repartizeaza pierderile de apa rece intr-un bloc unde toti au contoare in apartament. De exemplu noi consumam cam 7 mc apa ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza dif consumurilor de apa rece si calda ? TU TU Totalul consumurilor de apa rece si calda iregistrate de contoarele individuale nu corespunde cu consumul facturat comform contorelor de bransament. In acest ... (vezi toată discuția)