avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inscrierea in Arhiva de garantii reale mobiliare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inscrierea in Arhiva de garantii reale mobiliare

Buna ziua,
Care sunt riscurile unei societati care comercializeaza produse, sa garanteze creanta nascuta din executarea contr. prin constituirea in favoarea Vanzatorului a unei ipoteci reale mobiliare - prin inscrierea in Arhiva de Garantii Reale Mobiliare, Ne intereseaza foarte mult ce implicatii pot fi in relatia societatii cu clientii sai finali. Va multumesc tare mult!

Alte discuții în legătură

Taxa arhiva electronica - credit de nevoi personale sebdea sebdea Buna ziua, Acum cinci ani am contractat un credit de nevoi personale. La incheierea contractului, banaca si-a luat toate comisioanele aferente, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Inscriere arhiva ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am un credit bancar pe 10 ani si dupa 8 ani de plata am intarziat la plata ratelor fapr ptr. care banca a cesionat creanta la o firma de recuperere. ... (vezi toată discuția)
Creanta garantata imi poate spune cineva ce inseamnă in conditiile legii 64/95 o creantă garantata? (vezi toată discuția)