avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen prescriptie transmitere Revisal intarziat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen prescriptie transmitere Revisal intarziat

Buna ziua,
Am citit Art. 9 din HG 500/2011 actualizata in 28.11.2016 si Art. 13 din Ordonanta 2/2001 si nu imi dau seama exact daca transmiterea intarziata in Revisal a unei modificari (operata in 10.2017 cu efect din 01.2017) este absolvita de orice sanctiune in momentul de fata.

Daca se incadreaza la aceste articole, data de la care trebuie calculat termenul in cauza este 01.01.2017 sau data din 10.2017, cand am operat modificarea? Eu consider ca 01.01.2017.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 18 Octombrie 2017
Data de la care se calculeaza termenul de 6 luni este data de 01.01.2017.
Multumesc frumos! Dar transmiterea intarziata a Revisalului poate fi incadrata aici?
Daca am inteles corect raspunsul dvs, atunci este unul afirmativ, iar la data curenta, as fi absolvita de o posibila sanctiune pecuniara.
Mentionez ca statele de plata curente cuprind pe toata perioada din 01.01.2017 suma corecta a salariului angajatului in cauza.
Va multumesc!
Ati inteles corect raspunsul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare sanctiune contraventionala pentru transmitere in revisal contract de munca din 2017 cristina_b cristina_b Daca o unitate a transmis un contract de munca cu data inceperii activitatii 01.11.2017 cu intarziere in REVISAL, adica la data de 10.11.2017, sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal nistorileana nistorileana Buna ziua ! Am urmatoarea problema : am intocmit si transmis online revisalul pt.o societate cu un nou contract de munca la care am gresit data ... (vezi toată discuția)
Revisal 5.0.6 carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Nu stiu daca am procedat corect in ceea ce priveste operarea in Revisal a unei suspendari, si anume : Un salariat a beneficiat de c.f.p. in per. ... (vezi toată discuția)