avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fonduri europene apicultura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fonduri europene apicultura

Buna ziua ! Tatal meu este foarte bolnav si nu stiu cat mai are de trait. Traieste in concubinaj de 6 ani. El a accesat niste fonduri in apicultura : 15.000 € . Banii nu cred inca ca i-a incasat înca dar urmeaza.Concubina lui are specimen de semnatura .As dori sa stiu , in cazul in care tatal meu decedeaza iar concubina sa scoate banii si pleaca ( il pune pe el sa semneze in ultima instanta ca accepta banii iar intre timp se petrece decesul sau ) daca eu voi mosteni aceasta datorie a sa . Daca da, ce se poate face pt a demonstra ca eu nu am avut nici o legatura cu acest lucru ? Vazand ca eu nu pot sa demonstrez ca ia luat ea caci a fost semnatura tatalui meu .
Va multumesc anticipat pt raspuns !

Alte discuții în legătură

Mostenire datorii ? marina235 marina235 Buna ziua ! Tatal meu este foarte bolnav si nu stiu cat mai are de trait. Traieste in concubinaj de 6 ani. El a accesat niste fonduri in apicultura : 15.000 ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare Ela Marcu Ela Marcu Buna ziua! Mana mea a trait in concubinaj cu un domn,timp de 20 de ani .Dupa 20 de ani,in timp ce dumneaei era internata la terapie intensiva ,fiind grav ... (vezi toată discuția)
Mostenire marina235 marina235 Buna seara , Parintii mei au fost casatoriti 24 de ani si au divortat.Ei au achizitionat in cursul casatoriei lor un imobil . Tatal meu este intr-o stare ... (vezi toată discuția)