avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire datorii ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire datorii ?

Buna ziua ! Tatal meu este foarte bolnav si nu stiu cat mai are de trait. Traieste in concubinaj de 6 ani. El a accesat niste fonduri in apicultura : 15.000 € . Banii nu cred inca ca i-a incasat înca dar urmeaza.Concubina lui are specimen de semnatura .As dori sa stiu , in cazul in care tatal meu decedeaza iar concubina sa scoate banii si pleaca ( il pune pe el sa semneze in ultima instanta ca accepta banii iar intre timp se petrece decesul sau ) daca eu voi mosteni aceasta datorie a sa . Daca da, ce se poate face pt a demonstra ca eu nu am avut nici o legatura cu acest lucru ? Vazand ca eu nu pot sa demonstrez ca ia luat ea caci a fost semnatura tatalui meu .
Va multumesc anticipat pt raspuns !
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:11, 18 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu un specimen de semnatura nu se pot scoate banii. Trebuie o procura expresa in sensul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene apicultura marina235 marina235 Buna ziua ! Tatal meu este foarte bolnav si nu stiu cat mai are de trait. Traieste in concubinaj de 6 ani. El a accesat niste fonduri in apicultura : 15.000 ... (vezi toată discuția)
Drept civil jaguar26iunie79 jaguar26iunie79 Buna ziua.comunitate.Numele meu este Cristian si tatal meu a decedat in decembrie 2020.Momentan eu am fost si sunt in Spania.Nu am putut merge in Romania la ... (vezi toată discuția)
Mostenire marina235 marina235 Buna seara , Parintii mei au fost casatoriti 24 de ani si au divortat.Ei au achizitionat in cursul casatoriei lor un imobil . Tatal meu este intr-o stare ... (vezi toată discuția)