avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere facultate

Bună seara! Am făcut un an la buget la o facultate și m-am retras. Acum sunt studentă în anul 1 la o altă facultate tot la buget. Nu am încheiat un contract de studii inca. Daca o sa ma retrag acum o sa trebuiasca sa platesc ceva in conditiile in care mi s-a spus ca doar ultimul an o sa trebuiasca sa fie platit?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 20:52, 17 Octombrie 2017
Bună seara,

Nu, nu o să aveți nimic de plătit, cu atât mai mult dacă nu aveți un contract semant în bază căruia să datorați ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultate la buget Alexandru1996 Alexandru1996 Buna seara, Am facut un an de facultate la buget 2015-2016, iar anul acesta m-am inscris la o alta facultate in care de asemenea sunt la buget. Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pot fi data in judecata pentru neplata unei rate de catre universitate? Julia24 Julia24 Buna ziua. Va scriu in cadrul acestui topic desi nu sunt sigura daca am postat corect si rog administratorii forumului sa ma scuze daca cumva am postat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt inscrisa la master, la zi, anul 2, taxa. nu am ... Roxaaaaa Roxaaaaa Buna ziua. Sunt inscrisa la master, la zi, anul 2, taxa. Nu am platit nici prima transa, nici alta transa pe anul in curs. Prima transa avea data scadenta ... (vezi toată discuția)