avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Predare gestiune administratie catre un administrator ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Predare gestiune administratie catre un administrator nou

Cat timp am la dispozitie pentru a preda gestiunea catre noul administratorsi implicit noului comitet de bloc? Ma refer la faptul ca vreau sa pun actele in ordine,sa le indosariez,opisez si sa le predau conform procesului -verbal.Si baza legala,daca exista asa ceva. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: zimbrul60 , utilizator 06:58, 18 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada termen predare documentatie asociatie de proprietari
Deci,in genere este o intelegere reciproca intre cel vechi si cel nou. De mentionat ca pentru continuitate s-au predat banii,ultimele liste de intretinere,tabel cu persoane restante,etc
ideea este ca am citit undeva( vaga expresia),ca as avea alocate pentru aceasta activitate intre 30 si 60 de zile. Multumesc.
In astfel de cazuri,reprezentantul legal al asociatiei de proprietari se implica pentru convenirea termenului de predare primire documente intre cei 2 administratori,astfel incat activitatea asociatiei sa nu aiba de suferit
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare primire intre administrator vechi si cel nou fastman68 fastman68 Dupa alegerile de la AG s-a ales alt presedinte.Aministratorul s-a dat demisia cu un preaviz de 15 zile. Intrebare : cam care e rolul si responsabilitatea ... (vezi toată discuția)
Administrator nou - primire gestiune abc2013 abc2013 Administratorul vechi si-a dat demisia, sperand sa nu dea socoteala (asociatia a angajat expert contabil autorizat pentru verificare). Adunarea Generala a ales ... (vezi toată discuția)
Verificare activitate comitet la terminarea mandatului casutza casutza Buna ziua, Vin cu o alta rugamite de ma lamuri pe urmatoarele aspecte: 1. Ce actiuen e mai bine de facut: un audit, o verificare de gestiune contabila ... (vezi toată discuția)